Ridderkerk | Iedereen Glasvezel

logo Iedereen Glasvezel

Website netwerkleverancier

Glasvezel komt naar Ridderkerk, nu echt! Tenminste, als de inwoners van Ridderkerk ook JA zeggen tegen glasvezel. Zoals je misschien hebt gemerkt zijn we al een tijdje bezig met het voortraject, en nu zijn we daadwerkelijk gestart met de vraagbundeling. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk is heel kostbaar. Daarom kan het glasvezelnetwerk alleen worden aangelegd als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement. De komende maanden maken we dus een inventarisatie van deze behoefte. Als die er is, dan is de aanleg van het netwerk helemaal gratis. Alle huizen in Ridderkerk, dus ook in het buitengebied, krijgen dan een aansluiting.

proces 0

Regio

Ridderkerk

Periode vraagbundeling

Nog niet bekend

Te behalen aanvragen

40 %

WIJ KOMEN OOK IN JOUW BUURT!

Omdat we graag met jou kennis willen maken zullen we regelmatig bij je komen buurten. Zo kun je ons tegenkomen bij de supermarkt of zijn we op een informatiebijeenkomst bij jou om de hoek. Op dit moment worden de informatiebijeenkomsten en acties nog gepland. Hou voor de data en locatie onze website in de gaten, of volg ons op Facebook.

Facebookpagina

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod

Is Glasnet al bij jou mogelijk?

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod.
Controleer postcode

Informatiebijeenkomst

Op een informatiebijeenkomst is de netwerkleverancier aanwezig om te vertellen wat een glasvezelnetwerk voor jou, je buren en kinderen kan betekenen. Daarnaast zijn wij aanwezig om te laten zien wat voor diensten er bij jou geleverd kunnen worden. Hiervoor worden tijdens de vraagbundeling meerdere avonden voor ingepland.

Tot dan 👋
1 🗓️ Woensdag 5 september 📍 Genemi College Pr. Margrietstraat 163, Ridderkerk
2 🗓️ Donderdag 6 september 📍 Theater Het Plein Koningsplein 2, Ridderkerk
3 🗓️ Dinsdag 11 september 📍 Geannuleerd Geannuleerd
4 🗓️ Woensdag 12 september 📍 VV Rijsoord Vlasstraat 1A, Rijsoord
5 🗓️ Donderdag 13 september 📍 Wijkvoorzieningencentrum Bolnes Noordstraat 255-A, Ridderkerk

Inschrijfavonden

Bij de inschrijfavonden is het mogelijk om u in te schrijven voor het glasvezelproject. Ben jij klaar voor de toekomst? Wij wel!

1 🗓️ Woensdag 7 november 📍 Slikkerveer Kastanjelaan 28, Ridderkerk
2 🗓️ Donderdag 8 november 📍 Wijkvereniging Drievliet 't Zand Voorn 10, Ridderkerk