Mook en Middelaar | Limburg Glasvezel

logo Limburg Glasvezel

Website netwerkleverancier

Iedereen Glasvezel heeft besloten om samen met de bewoners van gemeente Mook en Middelaar ervoor te zorgen dat iedereen een glasvezelaansluiting krijgt. Je leest het goed, iedereen! Wanneer Iedereen Glasvezel de verbinding verzorgt krijgen alle bewoners gratis een glasnetaansluiting in hun woning.

Daarvoor hebben we wel jou hulp nodig! Het glasvezelnetwerk kan alleen worden aangelegd als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement. De komende periode maken we dus een inventarisatie van deze behoefte. Als die er is, dan is de aanleg van het netwerk helemaal gratis. Alle huizen in Mook en Middelaar, dus ook in het buitengebied, krijgen dan een aansluiting.

proces 1

Regio

Mook en Middelaar

Periode vraagbundeling

1 maart - 30 juni

Te behalen aanvragen

30 %

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod

Is Glasnet al bij jou mogelijk?

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod.
Controleer postcode

Wij komen ook in jouw buurt!

Omdat we graag met jou kennis willen maken zullen we regelmatig bij je komen buurten. Zo kun je ons tegenkomen bij de supermarkt of zijn we op een informatiebijeenkomst bij jou om de hoek. Hieronder staan een aantal data en evenementen gepland waar je ons kan verwachten. Ik zou zeggen, kom gezellig langs voor een bakkie en we leggen je uit wat Glasnet nou zo leuk maakt.