Klantenservice

Heb je een vraag? Dan hebben wij een antwoord. Probeer ons maar uit. Kan je het antwoord niet vinden? Dan kan je altijd contact opnemen via de chat of via de telefoon: 088 800 1800.

klantenservice

Populaire Vragen

Nog niet iedereen heeft een glasvezelverbinding in huis. Daarbij liggen verschillende glasvezelnetwerken van verschillende netwerkeigenaren in Nederland. We doen ons best om ook in jouw regio een aansluiting te krijgen. Onze ambitie is om iedereen in Nederland blij te maken met Glasnet internet.
Dit kan eenvoudig via onze website: www.glasnet.nl/bestellen.
Wij bieden de Draytek 2135(F)vac aan. Dit merk is vooral bekend in zakelijke omgevingen, dat maakt de wifi router een beetje overgekwalificeerd. Voor meer details adviseren we je op de webpagina van Draytek te kijken, hier staat alles keurig omschreven.
Ja en Nee! Alle Formule 1 Grand Prixs, Qualificaties, Sprints en trainingen zijn vanaf het seizoen 2022 live te volgen via Viaplay. Ook zijn er 6 Grand Prixs live te volgen op de zenders van NPO/NOS. Heb je een abonnement op Ziggo sport totaal? Dan kan je samenvattingen van alle sessies bekijken en zal er elke vrijdag avond het Ziggo Sport Race Cafe te zien zijn. Ook zal er in raceweekenden op zondag een tweede Race Cafe afleving zijn om het raceweekend na te beschouwen!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Stap 1

Waar gaat je vraag over?

  • Glasvezel
  • Internet
  • Televisie
  • Telefonie
Stap 2

Ga eerst naar stap 1

logo
Stap 3

Ga eerst naar stap 1 en 2

logo