Glasvezel internet, gericht op de toekomst.

Internetten doen we allemaal en we beschouwen dit als vanzelfsprekend. Natuurlijk moet er net als stroom en water wel een aansluiting zijn. Naast de traditionele aansluitingen wordt heel Nederland aangesloten op glasvezel. Glasvezelverbinding is sneller, stabieler en klaar voor de toekomst!
Ben jij dat ook?

Vragen over internet?

Chat dan nu met een van onze medewerkers!

Chat met een medewerker

Bij verschillende behoeftes horen verschillende smaakjes

Snel & Super Snel

Glasvezel internet is snel. Maar het grootste voordeel ten opzichte van traditionele providers is de snelheid waarmee je dingen kan verzenden (ook wel de upload snelheid). Als voorbeeld: tegenwoordig stuur je snel even een filmpje of skype je met vrienden en familie. Dit vereist een hogere upload snelheid. Bij de traditionele providers is de uploadsnelheid altijd veel lager dan de downloadsnelheid. Bij Glasnet is dit verleden tijd.

500 Mbps met vast IP-adres en wifi router

De 500 Mbps verbinding is voor veel mensen al meer dan ze gewend zijn. Geen zorgen meer; gewoon stabiel, betrouwbaar en snel internet.

€ 42,50 p/m

€ 25 eenmalige kosten

1000 Mbps met vast IP-adres en wifi router

De 1000 Mbps verbinding is voor de echte snelheidsduivels. Er zijn momenteel nog maar weinig diensten op het internet waarbij je met zo’n hoge snelheid iets kan downloaden of uploaden.

€ 50,00 p/m

€ 25 eenmalige kosten

Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Ervoor zorgen dat mensen probleemloos kunnen internetten is onze passie. Heb je nog vragen, we helpen je graag.

Direct bestellen
Chat met een medewerker

De wifi router, het hart van je huis.

Je verbinding, stabiliteit & snelheid van je verbinding wordt primair bepaald door je wifi router.

Om onze hoge snelheden te verwerken krijg je van Glasnet een wifi router. Deze wifi router is het kloppend hart van al je digitale apparaten. We willen geen concessies doen op kwaliteit, dat laten we wel over aan de politiek.

Daarom kiezen wij met trots voor een Draytek 2133vac . Deze wifi router is zo nieuw, dat nog geen andere provider deze aanbiedt. Gemaakt voor de toekomst!

Ilustatie wifi router
  • Eigenschappen:
  • Stabiele en snelle Wi-Fi
  • 4 internet poorten
  • ingebouwde firewall voor je veiligheid
  • analoge telefoonaansluiting

Een Draytek wifi router is vooral bekend in de zakelijke markt. De zakelijke markt heeft vaak hogere eisen, wij willen dat gelijk trekken. Voor jou niets minder dan het beste. Wil je meer uit je wifi router halen? Bij Glasnet heb je wél de vrijheid om zelf te hobbyen met de instellingen.